simen m sa for siden:
Knall godt og lav på karbo, bruk 1ss mel kun til å få fylde i sausen
Ingredienser
300-400 gr Jarlsberg eller norvegia
(revet, men ikke fjøp revet for mye karbo)
3 ss Smør
1,5 ss hvetemel
3 dl kremfløfe eller soya melk (ubehandlet 1>karbo 100ml)
1 ts paprikapulver
6-7 stk. egg
0,5 ts salt
1- Smelt smøret, rør inn mel og spe med fløte til en tykk saus.
1- Skill eggene, og stiv pisk eggehviten
2 -ta sausen av platen, tilsett eggeplommene og den revne osten og saltet
3 -Vend eggeviten forsiktig i sausen. Fyll røren i godt smurt suffléform og stek suffleen nederst i ovnen til den er gjennomstekt og godt hevet.
4 - Server suffléen med det samme den tas ut av ovnen. (40-45 min steking 225c nederste rille)