< Tilbake til oversikten

Kylling

#1

Konni1887 sa for siden:

Leter etter ny , spennende oppskrift på kyllingfilet. Hørte om stekt blomkål , men passer det sammen da ?:confused:


#2

Gerd sa for siden:

Jeg steker enten blomkålbuketter i smør.

Ellers så lager jeg jukseris:

Passer kjempegodt til kylling :ja:

Eller blomkålmos :ja: Det finnes flere forskjellige utgaver av den på oppskriftsdelen :)


#3

Lille-Lulle sa for siden:

Hvis du liker blomkål, så hvorfor ikke? :)
Den er etter min mening så mild og så snill i smak at den passer til det meste..

Forøvrig velger jeg å kjøre på med litt ekstra fett tilbehør når jeg bruker så magert kjøtt som kyllingfilet. Skal i dag ha kyillingfilet og holder på med å eksperimentere med en slags grateng som jeg skal ha ved siden av.

Har ikke målt opp ingrediensene nøyaktig, men oppskriften ser ca sånn ut:

Spinatgrateng med avocado og rosenkål

1 ss meierismør smeltes i en kjele
Tilsett 2 fedd knust hvitløk (jeg elsker hvitløk!) i smøret
Tilsett ca 8-10 brikker frossen spinat (tines i mico på forhånd)
Tilsett 2 dl fløte med ett pisket egg

Kok opp blandingen og smak til med salt og pepper

8-10 rosenkål deles i to og legges i et ildfast fat sammen med 1 avocado i biter. Hell over spinatblandingen og topp med ost.

Settes i forvarmet ovn 250grader og stek til osten er smeltet og fått en gylden farge

ADVARSEL! jeg har ikke smakt på gratengen min enda, så ikke sikkert at den er så god som jeg tror den blir :rolleyes: Kan komme med en tilbakemelding senere..:p


#4

Lille-Lulle sa for siden:

Kan fornøyd meddele at gratengen smakte fortreffelig:)
Dog noe mektig, men den totale mengden man spiser blir jo ditto mindre.

M.a.o helt perfekt lavkarbomat ;)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.