< Tilbake til oversikten

Kefir

#1

Trolljenta sa for siden:

Er det meningen at den skal være klumpete??
Ser ikke veldig fristende ut..


#2

Kitt sa for siden:

Klumpete kefir hører hjemme i utslagsvasken!:eek:


#3

Trolljenta sa for siden:

Æsja meg.. Jeg har til og med spist av den to ganger..
Den var sånn når jeg kjøpte den, så tenkte kanskje det skulle være sånn :o
Jaja, jeg er frisk og det smakte OK... :p


#4

Sulphur sa for siden:

Men du! Hvis melka virkelig var ordentlig dårlig, så hadde du nok merket det på magen. Og det lukter ikke godt av sur surmelk.


#5

Trolljenta sa for siden:

Den lukter ikke dårlig, men jeg tror jeg skal rusle en tur på bensinstasjonen å kjøpe en h-melk eller fløte til å ha i frokost-smoothien i morgen...


#6

Gaston sa for siden:

Gammel tråd men skitt au. Kefir ER klumpete, og har alltid vært det. Hvis du ikke er vant til å bruke kefir kan jeg forstå at det ser litt uggent ut. Hvis den smaker bra så er den bra. Kan være smart å riste litt på kartongen før du åpner den.


#7

LineJM sa for siden:

Må ristes først ellers må man leve med klumper....

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.