Runegutt sa for siden:
Her var en disputas der en eller anna hadde noen gode råd ang. melkeproteiner. Jeg har hatt endel merksnodige blodsukkerstigninger siden i sommer. Har ikke greid å finne et klart system på dette, men er nu på sporet.
Hard trening, ev. sult, altså når mine glucogenlager er lave kan gi meg en sabla opptur ved inntak av melkeprotein.
Yoghurt, kesam og tildels hytteost ser ut til å fungere svært dårlig når jeg er "tom."
I går forsøkte jeg ny ettertreningsmat:
Havregrynsgrøt av 1,5dl store gryn, et durabelig smørøye, sukrin og kanel.
Joda blodsukkeret stiger en del, men med utgangspunkt 4,5 etter trening, var dette tildels ønskelig.
Deretter putta jeg i meg to hardkokte egg med rugbrød og smør, pynta med masse majonaise, og 150g bacon.
Blodsukkerstigninga stoppa opp, og gikk litt ned. Endte på 5,9 noe som må ansees som supert.
Kroppen formelig strutter av energi.
Er jeg inne på noe smart her???
Altså, har jeg vært for redd for karbo etter trening?