< Tilbake til oversikten

Diggidigg dessertaktig sak

#1

Pocahontas sa for siden:

Denne fikk jeg tips om av min venninne:

  • visp kremfløte med litt Splenda (f.eks)
  • varm opp litt Cocosa, smelt antisukkersjokkis oppi der...
  • finn frem litt kokos
  • bland dette sammen og kos deg! :p

#2

xeena82 sa for siden:

hva er cocosa?



#4

Tiram sa for siden:

Blir det litt sånn bountyaktig?
Det høtes godt ut.:)


#5

Ista sa for siden:

Naam!:) Dette måå bare prøves..Hørtes veldig godt ut.En koselig kvelds kos nå som det er mørk ute her nord :) Frem med sterinlysa og en varm slik sjokkis sak :)



#7

Pocahontas sa for siden:

Ja, det smaker godt og litt bountyaktig. Litt! :)
En venninne lagde det og jeg fikk smake....yammie. Den fløta gjør det litt lysere og på en måte lettere enn andre cocosa + sjokolade-retter jeg har forsøkt meg på.
Håper dere liker den, dere som prøver!

Marianne


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.