Pocahontas sa for siden:
Denne fikk jeg tips om av min venninne:
- visp kremfløte med litt Splenda (f.eks)
- varm opp litt Cocosa, smelt antisukkersjokkis oppi der...
- finn frem litt kokos
- bland dette sammen og kos deg! :p
Pocahontas sa for siden:
Denne fikk jeg tips om av min venninne:
xeena82 sa for siden:
hva er cocosa?
Kitt sa for siden:
Let litt i denne tråden, så burde du få svar på det!:)
Tiram sa for siden:
Blir det litt sånn bountyaktig?
Det høtes godt ut.:)
Ista sa for siden:
Naam!:) Dette måå bare prøves..Hørtes veldig godt ut.En koselig kvelds kos nå som det er mørk ute her nord :) Frem med sterinlysa og en varm slik sjokkis sak :)
Pocahontas sa for siden:
Cocosa:
www.helseogkost.no/nettbutikk/fettsyrer/cocosa_extra_virgin
www.fitness24.no/coconutolje.php
:)
Pocahontas sa for siden:
Ja, det smaker godt og litt bountyaktig. Litt! :)
En venninne lagde det og jeg fikk smake....yammie. Den fløta gjør det litt lysere og på en måte lettere enn andre cocosa + sjokolade-retter jeg har forsøkt meg på.
Håper dere liker den, dere som prøver!
Marianne
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.