__elly__ sa for siden:
Rett og slett. Hva kan jeg bruke dette til?
__elly__ sa for siden:
Rett og slett. Hva kan jeg bruke dette til?
Enid sa for siden:
Jeg bruker det i Gerd sitt nøttebrød, istedet for soyaprotein:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16839&highlight=n%F8ttebr%F8d
millemilla sa for siden:
Jeg trenger også tips til hva man kan bruke soyamel til. Kjøpte en pose i Sverige sist uke fordi jeg husket jeg hadde sett det i noen oppskrifter, men nå finner jeg dem ikke igjen ... typisk meg.
Gulleline sa for siden:
Husk at det er mer karber i soyamel enn i soyaprotein... ;)
LenaBeatrice sa for siden:
Mitt soyamel inneholder 16 gram karboer/100 gram.
Jeg bruker det til pizzabunn og til lavkarbobrød, ikke så mye i brødet da, og pizzabunnen er veldig tynn :-)
Pizza:
[url]www.lenabeatrice.net/generelt/lavkarbopizza[/url]
Brød:
[url]www.lenabeatrice.net/generelt/lavkarbo-brod[/url]
monkadonka sa for siden:
og i pannekaker og lapper,er det veldig fint å bruke det til.. ;P
Mjauritz sa for siden:
I mitt soyamel er det 3.1 karbo pr 100 gr!!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.