< Tilbake til oversikten

Mindre karbo i tomater uten skinn og frø?

#1

Mistral sa for siden:

Stemmer det at det blir mindre karbohydrater i tomat dersom man fjerner skinn og frø? Jeg mener å ha lest det et sted her inne, men finner det ikke igjen.

Hvor stor forskjell er det i så fall snakk om?


#2

Kanutten sa for siden:

Vet ikke jeg, men skinnet er da vel omtrent bare fiber??? Må være frøa det er mest gunstig å fjerne da... Men tomater har jo så få karber i utgangspunktet at det betyr vel ingenting???

Men skjønner hva du mener! :D


#3

Kanutten sa for siden:

Vet ikke jeg, men skinnet er da vel omtrent bare fiber??? Må være frøa det er mest gunstig å fjerne da... Men tomater har jo så få karber i utgangspunktet at det betyr vel ingenting???

Eller kanskje det blir motsatt?? At fjerner du skinnet blir det MER karber pr vekt???


#4

Mistral sa for siden:

Det betyr sikkert ingenting, bortsett fra når man prøver å holde seg under 10 gram karbo om dagen. Da teller hvert gram!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.