I "gamle" dager veide vi etter steking. Det betyr at det som står i innholdsfortegnelsen av energi og karber osv..er utregnet etter steking.
Men nå er jeg usikker igjen da. For de hamburgerene jeg stekte inneholdt 22 gram fett. Så står det at etter steking slipper burgerne fettet så det blir et magrere alternativ. Betyr det at næringsinnholdet som står på pakka er råvekt?? I så fall..hvordan skal man gå fram etter steking da? De veide jo 20 gram mindre per stykk? :confused:
Og kjøttdeig feks..veier jo atskillig mindre når du får stekt det. I alle fall butikkkjøttdeig som er vakuumpakket. Lurer på dette altså..:rolleyes:
Menne det blir jo feil da.. i følge det på pakka. For det blir et magrere alternativ etter steking.. Da blir det vel feil å ta før steking? Da er jo fette med som forsvant under stekingen?
Hehe...:lol: Nå lot jeg det fettet ligge jeg da....ble nok fett likevel på en måte. Men det ble faktisk en del fett asså..som jeg IKKE spiste ;) Får i meg mer mettet fett enn jeg hadde tenkt :(... men sulter jo uten FETT.. ikke greit asså..
Jeg tenker bare på mengden karber, jeg. Og det ville bare vært en bonus hvis noen av disse ble borte under preparering. Og jeg prøver å få i meg mye mettet fett, så vi er nok motsatte slik.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.