< Tilbake til oversikten

Whey protein i Cheddarbrød..

#1

Sissi sa for siden:

Hei.

Da er det på igjen.. Dette er den andre gangen jeg skal begynne på Atkins og føler meg veldig motivert.
Fannt en oppskrift på Cheddar brød som jeg synes hørtes godt ut, men så står det 0.8 dl soya mel og 0,8 dl whey protein. Lurer litt på hva dette er jeg :)

Hilsen Christine

P.S Er det en grunn til at man ikke får kjøpt Atkins barer noe sted i Norge lenger?


#2

Runegutt sa for siden:

Whey-protein får du i sånn styrkekosttilskuddsbutikk.
Proteinfabrikken har.


#3

tammen sa for siden:

:confused: Jeg får fortsatt kjøpt dem på ica.


#4

Sissi sa for siden:

Ok.. Men er dette noe jeg må ha i brødet? Eller kan jeg ta dobbelt med soya mel? Og hvor mange karbs blir d da? Noen som vet?

Samboeren min fannt noen barer på Ultra i dag. Var ute å lette her i går, var i alle butikkene, og da snakker vi om en meny, en mega, to rema, en prix, en kiwi og en rimi.. heheh..

Takk for svar :)


#5

Iset sa for siden:

Jeg ville brukt bare Whey protein, soyamel smaker hoppetau. Evt. kan du bruke rent soyaprotein. Det er MYE mer karbo i soyamel, så bruker du kun soyaprotein eller Whey, blir det svært lite karbs. Du får kjøpt alt dette i vanlige helsekostbutikker. Som regel på sånne store spann på mellom 750 gram og 2 kg. :)


#6

Runegutt sa for siden:

:_punk::_punk::_punk:


#7

Sissi sa for siden:

Hoppetau ja.. Bra jeg bare kjøpte en liten pose i sta da :) hehe

Da får jeg kjøpe whey da.. Smaker det noe da?:confused:


#8

Iset sa for siden:

Nei smaker nesten ingenting, ikke nevneverdig. :)


#9

Runegutt sa for siden:

Mitt wheypulver smaker jordbær.

PS soymel kan du bruke i fiskekaker. Funker aldeles udmerket


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.