< Tilbake til oversikten

Glukose i salami/morrpølse

#1

kokopeli sa for siden:

Hej folks, da er jeg i gang og på dag 2 med ketolyse kuren.
Var fryktelig dårlig i går - føltes nesten som jeg gikk i en form for "feber-ørske" hadde knall vondt i hode og følte meg helt rar i kroppen. Sov mye i går og var tidlig oppe og spiste frokost i dag - la meg igjen etter å ha tatt 2 paracet våknet to timer senere og nå føles gårsdagen og natten som den bare har vært en rar drøm :)

Hadde jo lest om at det skulle komme litt bivirkninger, men kommer de virkelig så fort, eller kan jeg vente meg mer av det samme de neste dagene? Stixen jeg testet meg på vist i går kveld mørke rosa så ketose er jeg i hvertfall....

--- NEI og NEI :) ---- skravler meg helt bort fra det jeg skulle spør om hihi

Kjøpte i dag salami og morrpølse, tenkte å ha det i småbiter i salat etc..
Ser på pakken at det inneholder glukose, er ikke glukose fy-fy på ketolyse??

Mvh
.kokopeli.


#2

Paradis-Oscar sa for siden:

Hei! :)

Det er vanlig å merke symptomer pga. avgifting ibegynnelsen, ja - det går over, så hold ut!
I mellomtiden: drikk nok vann så kroppen din lettere klarer å kvitte seg med avfallet, og vær flink å spise nok grønnsaker av samme grunn (pluss få i deg bra vitaminer og næring så du ikke blir så slapp).

Glukose er ikke bare fy-fy, det er faktisk verre enn rent sukker;) (vanlig sukker består av glukose+fruktose, glukose er versting)
Se også opp for dextrose, druesukker, matodextrin etc. i ferdigmatvarer!

Ferdigmat er et faremoment når man lever lavkarbo...mye skjult sukker i ferdige varer dessverre. Selv bacon har ofte sukker i seg...:eek:
Gjør det til en vane å ALLTID lese innholdsfortegnelsen på ALT du kjøper fra nå av, i ditt nye og bedre liv :D (og står det ikke, så ikke kjøp det) - vit hva du putter i deg!

Lykke til! :)


#3

Gerd sa for siden:

Signerer Paradis-Oscar fullt ut :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.