litt kylling
litt laks
25g rapidsalat =0.1
30g agurk =0.5 =4
1ss seterrømme
litt olje
2 atkinsbarer =4
20g rapidsalat =0.1
10g dressing =0.5
noe grillribbegreier 0?
mer grillribber
litt bearnaisesaus =1 =2 TOTALT: 12
...............................................................................
håper det skjer noe i morgen, ellers blir jeg litt lei meg.. kjenner hodepinen begynner å komme litt nå da, så håper det er et tegn på at noe skjer.. sist fikk jeg veldig vondt i hpdet et par dager når jeg gikk inn i ketose.. men har mye vondt til vanlig så, vanskelig å skille..hehe
atkinsbarene skriiiker til meg fra skapet.. var på nippet til å spise min3 i dag, men klarte la vær... kjøpte inn et lager til helgen, for hadde jo planer om å følge dietten.. må vel bare spise de opp, sånn at det er tomt.. hatt såååå søtsug i dag!!!klarer ikke stå imot.. er jo en grunn til at jeg er overvektig.........................
Både "brød" (hva slags brød mener du? Lollypopbrød, eller ketolysebrød?), kunstig søta syltetøy og Atkinsbarer kan få deg ut av ketose, at det ikke gjorde det før betyr ikke at det ikke kan gjøre det senere.
Synes frokosten din er veldig næringsfattig. Hva med omelett med grønnsaker, eller en salat med kylling og olivenolje, eller egg, bacon og en enkel salat?
Prøv å varier kosten litt, og pass på å få i deg nok fett når du skal være i ketose. Lurt å variere grønnsakene også, på femten til tjue kh får du MYE grønnsaker altså. Squash, sopp, aubergine, løk, paprika, kål, selleristang, etc etc. Det er massemasse deilig grøntfor å velge mellom, og hundre måter å tilberede på! En personlig favo for meg om dagen er å legge assorterte grønnsaker (typ brokkoli, blomkål, squsah og løk) i alufolie med litt smør og salt og pepper og bake i ovnen :)
Men førsta bud er å få vekk det kunstige sukkeret og erstatningsbrødet, i hvert fall på daglig basis ;)
Photo igjen med gode svar! :heia:
Vil bare si for egen del, at hvis du spiser rene matvarer,
så skulle det ikke være stort problem å komme i ketose.
Er kanskje litt "frekk" her med det svaret,
siden noen gjør alt riktig og likevel sliter, men hør på Photo
så går det nok bra!
jeg svinger inn og ut av ketose lett, selv om jeg ikke skal være der,
men det er meg da..
lykke til!
Jeg har vært en uke i Spania og havnet ut av ketosen. begynte på igjen på søndag, og var såvidt i ketose i går kveld, altså en dag lengre enn det du har holdt på nå, så det kommer nok iløpet av dagen for deg i dag tenker jeg. Ikke gi opp.
ja, de barene er ikke daglig basis egentlig, var bare pga jeg kjøpte inn til helga som ikke ble brukt liksom(er litt kjørevei til nærmeste butikk som har de)..
ellers er frokosten ikke helt bra nei, men jeg sliter med å spise sånne fete "ekle" greier til frokost. da blir jeg kvalm. men slik var det den første uka sist gang jeg begynnte med ketose også, så kanksje jeg kan gå over på mer egg/bacon/omelett og slike tin g etter en stund..
vet at rene varer er best, men det e rliksom ikke bare bare.. det er dyrt, og jeg er lite kreativ, så føler ofte det er "kjedelig"..
syns jeg kjenner ånden begynner å komme nå, så er spendt på å teste i kveld:)
Jeg spiser ikke frokost i det hele tatt, tar noen mandler sammen med krom-kaliumen på morningen slik at jeg ikke blir dårlig. Er ikke sulten i det hele tatt når jeg våkner og har som deg, ingen behov for fett da....hehe
Har du prøvd å bake brød eller? Kan ha grøntfór på det og da får du jo i deg riktig mat iallefall :)
Når det gjelder at ren mat er dyrt så tror jeg det jevner seg ut med at man spiser mindre med ren mat enn med halvfabrikata.
Husk også å handle masse på tilbud så blir det ikke så gale. Bruker iallefall mye mindre penger nå enn når jeg levde høykarbo :)
ja, kan jo prøve å ha skikkelig pålegg med grøntfor på skivene, men er så mye mer fristende med syltetøy på morningen.. skal prøve å ikke spise så mye av det.. ikke hver dag liksom..
Er dessverre sånne småting som syltetøy som kan sette en stopper for noen.
Jeg bakte brødet på bakemixboksen i uke 3 av kuren min (er nå i uke 15) og da gikk jeg opp 300 g, ikke sikkert at det er pga brødet, men tror vel det. Bakte brød igjen i går for å se om eg tåler det og skal da spise litt mindre enn det jeg gjorde den uka. Er ikke så flink til å bruke grønnsaker som pålegg sammen med ost eller kjøtt f.eksempel, men har heller ikke hatt problem med å gå ned i vekt bank i bordet
Forresten hvilket syltetøy bruker du?
Heistad sitt har lite ordentlig syltetøy i seg, så jeg ville i alle fall ha anbefalt Lerums som er mer naturlig :)
Men, om du liker f.eks ovnsbakt leverpostei, men noen skiver agurk eller paprika, det synes jeg er veldig godt. Og du kan gjerne skjære tynne skiver av brødet, og bare pøse på med pålegg. Jeg for min del synes egentlig pålegget er det beste, selv hender det jeg kjøper hjertesalat, tar bladene og fyller med kjøttpålegg og litt majones :)
mm, kan jeg spise vanlig ovnsbakt leverpostei fra butikken? den har jeg ikke tenkt påp en gang, eelsker leverpostei:)
fikk såviiidt det var en biiiitteliten rosafarge på stixen i går kveld, men føler jeg har "mistet" ånden igjen.. vet ikke jeg.. skal teste igjen om et par timer, for har nettopp spist..
At du går ned i vekt er jo det viktigste, så får ketose være ketose :)
Ånden har ikke noe å si da, det er noe man opplever i begynnelsen, men hos veldig mange forsvinner den ganske fort.
Og er det utslag så er det utslag ;)
Finnes noen typer med ubetydelig mengde potetstivelse e.l i. F.eks First Price sin, som er billig og overraskende god! Og så skal Finnsbråten ha en som også har kanskje 1 gr kh pr 100 gr. Ovnsbakt leverpostei er snadder :)
Å være i ketose er ikke ensbetydende med å gå ned i vekt, eller omvendt for den saks skyld. Glem de sticksene for en stund, det eneste reelle tidspunktet er uansett å ta dem på kvelden, minst et par timer etter sist måltid. Og det spiller heller ingen som helst rolle hvilken fargenyanse den har, utslag er utslag. Og bare vær glad du slipper ånden eller smaken i munnen. Min forsvant etter en drøy uke i ketose, og jeg tygde persille for å bli kvitt smaken og det hjalp også på ånden!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.