mum sa for siden:
Her kommer en oppskrift på et brød som ikke trenger å ligge til tørk.
6 egg
50 gr.whey proteinpulver(nøytral)
1 dl solsikkekjerner
1 dl soyaflak
1 dl kruskakli
2 ts fiberhusk
2 ts.bakepulver
1/2 ts salt
Pisk eggehviter stive,bland i eggeplommer.
Ta solsikkekjerner og soyaflak å kjør dem litt med stavmikser (grovknust)
Vend alt sammen forsiktig inn i eggeblandingen.
Helles i en brødform kledd med bakepapir.
Stek ved ca.200 gr i nesten 20 min.
Kan spises med en gang.(Brødet smaker ikke egg)
Hele brødet ca.19,5 karbo. Får ca.17 skiver ca.1,2 karb pr skive.
Jeg har også brukt denne til pizzabunn.Smør tynt utover på et bakepapir,stekes 5 min. Ta ut av ovnen ,pensle kanter med egg ,ha på fyll og ost stek til osten er gylden.