< Tilbake til oversikten

Ketolyse og sukrin

#1

Tiram sa for siden:

Kan jeg bruke sukrin på Ketolyse?:hjelp:

Det står ikke noe om det i boken, så jeg regner vel egentlig ikke med det.
Må bare dobbeltsjekke. Det er jo så mye å sette seg inn i.


#2

Tiram sa for siden:

Skulle denne vært lagt under "spørsmål og svar"? :blånn:


#3

nattfrue sa for siden:

Sukrin var vel ikke på markedet i Norge ved siste revisjon av Ketolyse-boka, tror jeg. Siden det ikke har karber eller påvirker blodsukkeret, er det neppe noe i veien for å spise det :)


#4

Tiram sa for siden:

Tusen takk for svar! :neie:
Akkurat det var mitt resonnement også, men det er så greit å ha det dobbeltsjekket!


#5

Torkil sa for siden:

Hei
Sukrin er et 100% naturlig og økologisk produkt, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i bl.a. pærer, meloner og sopp, og har således blitt spist av oss mennesker i lang tid .
Sukrin er betegnet som karbohydrater, men oppførerer seg ikke som vanlige karbohydrater som sukker eller stivelse. Sukrin blir ikke benyttet som energi i kroppen, men utskilt ubrukt gjennom urinen. Du trenger derfor ikke telle med Sukrin når du teller karbohydrater. Dette gjør Sukrin velegnet ved lavkarbo-kosthold, og for alle som vil unngå unødvendige karbohydrater.
Lånt fra en hjemmeside.
MVH
Torkil


#6

SusieBlues sa for siden:

Sukrin på lavkarbovafler er innmari godt!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.