Lurte på om det er noen her inne som har gode oppskriter på "midelhavsmat". Om de er orginale og inneholder for mye carber, så går det vel an å modifisere.
Har selv en nydelig pizzabunn oppskrift fra Libanon, men den kan bare gis til personer som er kommet i mål:)
[size=3][/size]
Mvh Grovsnus
ha en fin dag
Har en del lavkarbovennlige tyrkiske og kurdiske "oppskrifter" (måler/veier sjeldent, hvertfall ikke før ketolyse, så mengdene må man ta på gefülen..) Gjelder det som middelhavsmat?
Jeg samler på alle slags gode oppskrifter :D.
Jeg tar gjerne imot oppskriften :).
Libanesisk mat og "middelhavsmat" er jo bare nydelig - og stort sett Fedonsk, er det ikke?? I alle fall når man tar vekk brødet (men hva er da hoummus uten :confused:) og risen.
Jeg skal se om jeg har noen libanesiske oppskrifter som jeg kan legge ut etterhvert - men siden vi ikke er flyttet skikkelig inn der vi skal bo, så tar det nok en stund enda til jeg finner kokebøkene mine ;)
Tyrkisk mat er OK, og rekner med at Kurdisk ikke er langt unna.
Mvh Grovsnus
Ha en fin dag
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.