< Tilbake til oversikten

Ovnstekt kylling m/rømme og norzolasaus

#1

Gerd sa for siden:

4 kyllingfileer krydres med tandoori kyllingkrydder,
legges i en smurt ildfast form. Stekes 10 minutt i ovnen på ca 200 grader.

-Saus:
1 boks rømme varmes opp i kjele sammen med ca 100 g norzola og1/2 kyllingbuljong. Røres til osten smelter.
Sausen helles over kyllingfileene, og topp det hele med sprøstkt bacon. Stekes til kyllingfileene er gjennomstekt. (totalt ca 20 min?...)
-Tilbehør:
Smørstekte brokkolitopper og salat!

Fyttikatta, det var godt det :sikle:


#2

Sothøna sa for siden:

Laga denne i dag, og den var helt fantastik god.:sikle:
Anbefales virkelig :ja:


#3

Elizabeth sa for siden:

Denne skal vi ha til middag i dag. gleder meg til å prøve


#4

Gerd sa for siden:

Ja, gled deg :D


#5

Tiram sa for siden:

:sikle: Denne skal jeg prøve i morgen.


#6

Elizabeth sa for siden:

Den var kanon god!!!:sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.