< Tilbake til oversikten

Blomkål "karbonara" med kyllingkjøttdeig og vårløk

#1

Anne sa for siden:

Blomkål karbonara m/kyllingkjøttdeig og vårløk til 2 personer
(Har byttet ut pastaen med blomkål)

Kok et blomkålhode i små buketter (på str med en munnfull) i 5-6 min.
Stek kyllingkjøttdeig (400 gr) på begge sider før den hakkes litt opp i biter og fres tilslutt tre vårløk i skiver med. Krydre med salt og pepper når det er stekt.
Pisk 3-4 egg og ca 2 dl fløte m/masse pepper.
Bland blomkål, kylling og egg over varme og vend rund til eggeblandingen har stivnet litt rundt maten.

Riv gjerne en god ost over og server en salat til.:)

Jeg syns det smakte...:p


#2

Iset sa for siden:

Dette høres jo helt knall ut! Namme!


#3

Elanessë sa for siden:

Åh hørtes gooodt ut :sikle:


#4

ingu sa for siden:

Tror jeg må prøve denne i dag :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.