hmmm skjønner ikke helt dette her..... blir det mer karbo i egg om man steker uten fett?
så på den store matvaretabellen og dette dukket opp...
lurer også på smør vs margarin... trodde smør var bedre å steke i i forhold til karbo men i tabellen slik jeg leser den er det så som så.... ?? Retter med egg
Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vareVann
gEnergi
kcalProtein
gFett
gKarbohydrat(-kostfiber)
gKostfiber
gEggerøre, stekt i fett 72 174 11,3 14,0 0,9 0 Eggerøre, stekt uten fett 76 136 11,9 9,2 1,4 0
Tror dette skal taes med en klype salt. De tabellene er ikke akkurat til å stole på hele tiden virker det som.
Er mer karbs i meierismør enn i andre typer, men her snakker vi så lite at det ikke er noe å tenke på. Meierismør er jo det beste uansett:)
0,8-0,9 g karbs pr 100 g egg. Jeg regner ca 0,8 pr egg for å være på sikre siden, men er nok mindre....
Er helt ulogisk at det skal bli mer karbs med eller uten fett, så skjønner godt du er forvirra :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.