quebec sa for siden:
må bare legge denne oppskrifta inn før den går i glemmeboka.
Prøvde meg litt frem hin dagen med en vri på tacopaien og iset sin kylling masala . og kom frem til denne.
3 dl soyaprotein, mel el, lig.
100 gr. meierismør
en halv ts salt.
litt koriander, oregano(det du liker av krydder)
en eggehvite
Soyaprotein/melet blandes med saltet og krydderet
tilsett det kalde smøret i biter og kna godt inn, tilsett tilslutt hviten.
Pakkes inn i plast og legges i kjøleskapet en halvtimes tid.
Presses ut i en paiform og stekes ca 10 -15 min på 200 grader midt i ovnen. Dekk til med bakepapir etc.
fjern papiret etter tiden.
Paien stekes videre i ca 10-15 min før fyllet haes på.
Fyll:
ca 150-200 gram stekt kyllingfileet
1 dl cf
ett egg og resten av det andre egget.
2-3 ss masala krydder, litt salt og koriander.
1 ts johannes brødkjernemel.
Alt blandes og la stå litt for å tykne.
Ha blandingen på paien.
Strø på en neve med hakket rucola
ha på en liten tomat skåret i svært tynne skiver.
Strø på med revet ost, gjerne den typen med 4 sorter i seg.
Settes inn i ovnen i ca 15 min på 200 grader.
Dette var himmelsk godt folkens :)