< Tilbake til oversikten

Kan noen hjelpe meg og regne litt på noe? Er litt usikker på en ting

#1

h.e.l.e.n.e sa for siden:

har nå laget meg "brød", og har funnet ut at hele røra(stoor) har dette innhodlet:

1 boks Cottage cheese, moset 4.5
1 boks creme fraiche 8.7
120g kruskakli 10.8
8 ss linfrø 0
12 egg 7 =31
3 ts bakepulver(for mye gir bismak)
2 ts johannesbrødkjernemel
1 ts seltin

ser dette rett ut? dvs hele sulamitten har 31 karbs. MEEEN the big question.. hvordan finner jeg best mulige ut hvor mye karbs det er per gram liksom.. eller er det best å dele hele greia i biter og dele.. men det er jo umulig å få like store biter sånn ca.. og den ene bunnen blir nok litt tykkere enn den andre..

de sto i oppskriften at det var 1.5 karb per 50 gram, så det er vel rett?.. men vil liksom bare "sjekke" selv... en oppskrift som ligger her inne, "groviser"..


#2

Georgine sa for siden:

Jeg vil anbefale deg å bruke www.fitday.com. Der legger man inn matvarer selv og man har full kontroll på alt man spiser :)


#3

Photobscura sa for siden:

Vei brødet, da vel! Og om en brødskive veier ti gram mer enn den forrige, så er jo ikke det krise, heller. Skjønner du vil få det rett, men jeg pleide stort sett alltid å runde opp til nærmeste halve gram, for ikke å bli helt obsessed.


#4

ecli sa for siden:

(Antall karbs totalt / Vekt av brødet) * 100 = karbs pr 100g


#5

mini me sa for siden:

Kan også anbefalle www.næringsinnhold.no på det varmeste. :) Enkel rask og grei... og NORSK :)
Det lønner seg å regne seg frem til ting selv synes jeg, for da kommer man fortere inni det hva lønner seg å spise og hva ikke. :)
Lykke til


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.