< Tilbake til oversikten

100% naturlig søtning med 0 g karbo!


#2

dingpot sa for siden:

Har sukrin stående i skapet, og bruker det der jeg føler "sukkerknaset" er en essensiell del av retten. Rabarbra med sukrin, på smørgrøten osv. Jeg kjenner det ørlitegranne i magen, faktisk. Men det gir ingen direkte plage.

Det er forøvrig startet mange tråder på dette søtestoffet. Ta gjerne et søk før du evt poster en ny tråd på emnet. :)

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19695&highlight=sukrin

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19361&highlight=sukrin

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19371&highlight=sukrin

Noen jeg fant i farten. Ha en fortsatt fin og sukkerfri helg! :D


#3

Belseblubb sa for siden:

Greit nok at man får sukkerknaset, men synes det smaker null.. Liker natreen mye bedre!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.