Siss1 sa for siden:
I dag, eller rettere sagt i kveld, fikk jeg så sinnsykt lyst på noe godt etter middag. Og det er jo alltid en del matvarer jeg alltid har for hånden, så jeg lagde SJOKOLADE-BRULEE (som jeg velger å kalle det!).
Den var fantastisk god, og bare 2,5 (maks) karbs pr porsjon! (Jeg spiste 2!!)
Slik gjøres det:
Sett ovnen på 125 grader.
Til 3 glass:
2,5 dl fløte
1 ss sukrin
fire dråper vaniljeessens
1 anton berg sukkerfri sjokolade (mørk)
1 stort egg eller 2 små
Kok opp fløte, sukrin og vaniljeessens. Tilsett sjokoladen og rør til det smelter. Tilsett så egg som er lett vispet sammen og sil over i porsjonsskålene. Settes inn i ovnen i vannbad i 40 minutter. Avkjøles 15-30 minutter og så bare NYTES!!!!!
Vanlig Creme Brulee er den samme oppskriften uten sjokoladen. Den er også fantastisk god og blir servert til gjester her hjemme! Alle skryter av den!!
Lykke til til de som vil prøve!;)