< Tilbake til oversikten

Bakers Dansk rugbrød

#1

moleps sa for siden:

Ser at mange anbefaler GG klibrød, men det smaker jo ikke særlig. Så Dansk rugbrød fra bakers i butikken. Der står det karbohydrater 36/100g hvorav sukkerarter utgjør 3/100g. Hva representerer egentlig differansen her? Stivelse? Komplekse sukkerarter? Fiber kan det ikke være siden det ikke skal regnes med slik jeg forstår det.

Er søtsaker med xylitol OK?


#2

ecli sa for siden:

Differansen betyr bare at av de 36 karbs er 3 av dem sukker. Resten er nok stivelse.

Xylitol er ok, siden det er sukkeralkohol=tas ikke opp.


#3

nellie sa for siden:

xylitol er IKKE ok.


#4

nellie sa for siden:

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=18619&highlight=xylitol&page=2

Torkil sier:

se også:

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16295&highlight=xylitol


#5

ecli sa for siden:

Oops!
Tenkte bare på at det var et sukkeralkohol...har jo forsåvidt lest det med at den tas opp (delvis) i tarmen. Men i farten huska jeg det ikke... :o
Bra noen korrigerte meg da :p


#6

nellie sa for siden:

hehe:)
Synes den infoen vi får ang det er veldig vag..
Så er ikke så lett å få helt taket på om det er "fy" eller ei..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.