< Tilbake til oversikten

sjokolade

#1

Nila sa for siden:

Hva heter den sukkerfrie og karbfrie sjokoladen som brukes til sjokoladekaka black sunday? Fant en sukkerfri type på meny, men det er jo karber i den...


#2

Distrea sa for siden:

hvis karbene er sukkeralkoholer kan de trekkes fra. du bør allike vel ikke spise ubegrenset av sukkeralkoholer. Det kan gi ekstrem mage onde og hemme vektnedgang.


#3

Nila sa for siden:

Tenkte bare jeg skulle prøvde denne til i kveld:) skal vi se....på denne sjokoladen står det: karbs 35 g hvorav sukkerarter 1 g og sukkeralkoholder 25 g. Vil det da si at det er 1 g karbs? hva er de resterende 9 karbene?


#4

nattfrue sa for siden:

Nei, da er det 10 gram effektive karbohydrater per 100 gram (35 minus 25). 1 av disse kommer fra sukkerarter, mens de resterende 9 kommer fra andre deler av produktet.


#5

Gracella sa for siden:

Nei, det betyr at det er (35-25=) 10 g karber (pr 100 gram sjokolade, går jeg ut i fra).
1 gram kommer fra sukkerarter, 9 gram kommer fra andre ingredienser :)


#6

Gracella sa for siden:

Ha, ha, nattfruen var litt kjappere enn meg :D


#7

nattfrue sa for siden:

Hehe, tror vi postet omtrent så samtidig som det går an :)


#8

Nila sa for siden:

Kjekt med kjappe svar:Dtakk til begge!! Ja...skal vi se da blir det altså 22,5 g karbs av sjokoladen. Og jeg kommer ikke inn på matvaretabellen...så hvor mye karbs er det i egg?:flau:(er æresmedlem av korttidsminneforeningen, om noen lurer...for dette skal jeg da vite...:rolleyes:)


#9

Nila sa for siden:

Og da ser jeg jo samtidig at denne kaka ikke er noe for meg enda:o
Bra jeg er gift med en kakemons:cool:

Fikk nå ihvertfall prøvd noe nytt, og det er jo fremskritt for denne dama:rolleyes:


#10

Distrea sa for siden:

ett lite stykke en gang i blandt er ikke så ille vil jeg tro.
kaka er veldig dessertkake nesten som konfekt å regne syns jeg. Skal ikke så mye til å bli fornøyd, selv for meg :o veldig god da!


#11

Nila sa for siden:

Blir nok et knøttlite stykke med litt krem på til meg:rolleyes:bare for å smake liksom. Blir den god blir den helt sikkert bakt til bursdager o.l.:)

13 minutter igjen til den er ferdig, og jeg må si at det er ingenting å utsette på lukta:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.