< Tilbake til oversikten

Grilla kylling med grønnsaker

#1

veslejentadi sa for siden:

Her er kokka med en ny deilig oppskrift!

Ei helgrilla kylling.

Marinade av:

Hvitløk (ingen som ble sjokka av at jeg bruker det nå vel)??
så mye du hæler.. jeg bruker MYE!!!
masse masse piffi
olje

varmes i ovnen, serveres så med kålrot, tomat, og en salat til. gjerne rømmedressing med gjett hva? ja, HVITLØK!!!

Dig in folks!


#2

nellie sa for siden:

hadde droppa kålrota, tenker jeg:) Ellers bra! Sounds nice=)


#3

Aline sa for siden:

Hvor lenge står kyllingen i ovnen? :)
Hvitløk er godt!! :sikle:


#4

nellie sa for siden:

Og hvor mange grader?


#5

Lindabtn sa for siden:

Hvis man spiser mye hvitløk holder man seg frisk lenge :ja: Så det er bra med hvitløk :heia:


#6

karb-addict sa for siden:

Trodde det var litt mye karbo i hvitløk jeg? Lurer også på grader og hvor lenge den skal stå? Er det fikk fruktose i piffi da? Trodde det ;)


#7

nellie sa for siden:

er ikke fruktose i piffi, tror jeg. men er nok dextrose.
Og hvitløk er nok en av de grønnsakene med mest karbo, men hvor mye veier et fedd a? 2 gram?


#8

Lindabtn sa for siden:

Tror nok heller ikke det er noe problem asså :)


#9

nellie sa for siden:

du skal være RÆM, skal du få i deg 0.5 karber i form av hvitløk.. i ett måltid lissom.


#10

Lindabtn sa for siden:

:lol: igrunn ja


#11

veslejentadi sa for siden:

hvitløk og piffi MÅ jeg ha gitt!!!!

ellers da jenter? har dere en fin kveld?

sitter her med kaffen je da..


#12

Lindabtn sa for siden:

jepp, nydelig kveld, sitter å ser på charlies angels.... er sååå moro :p



#14

karb-addict sa for siden:

Har lest diverse journaler etc. nå og manner meg opp til mandagen da fettbålet starter igjen.

Hva er egentlig forskjell på Atkins og Ketolyse? :)


#15

veslejentadi sa for siden:

Hei igjen min nye venn!

Jeg sender deg en personlig melding ang dette, ganske kompliserte greier serru!!!

Og her brenner fettbålet, ref Ignite!!!


#16

Nille sa for siden:

bare for å forsikre meg om at du får RIKTIG svar her;

Likhetene er så mange at det er bedre å fokusere på forskjellene. Atkins er strengere enn Ketolyse, - untatt på karbene ! Men på begge må di veie og måle i begynnelsen, - ellers er det umulig å vite hvor mange karber du har fått i deg ...

  • Minimum antall karber. Torkil sier generelt 15. Har satt grensen der fordi noen må så langt ned for å ta av. De fleste tåler mer sier han. Atkins begynte med 8 eller under, men la seg på 20 etter at forskning og erfaring med 70000 pasienter viste at det ikke var noen merkbar gevinst ved å ligge lavere. Dessuten ble matutvalget bredere ved å spise mer.
  • Ketolysekuren er laget til norske forhold. Matvarer man uten problem kan få ta i norske butikker.
  • Ketolysekuren er en KUR, for å gå ned i vekt. Atkins er en omlegging av kostholdet over flere faser. Fase 1 . Induksjon, som du skal gå på i MINST 14 dager, men gjerne opp til 6 mnd og lengre - til du er nesten ved målvekten din. Der ketolyse slutter, eller han foreslår hvordan man forsetter (kun et par sider i boka) etter 97 sider, fortsetter Atkins (etter 164 sider) med hvordan du skal tilvenne kroppen din til karber igjen. Hvordan unngå å legge på seg når man har nådd målvekten (vedvarende, pre-vedlikehold og vedlikehold) til side til side 365. Det er i tillegg dobbelt så mye tekst på en Atkins side i forhold til en Ketolyse side.
  • Atkins er mer restriktiv på hvilke matvarer man skal spise under induksjonen, - og også hva man bør drikke. Atkins legger til en del i fase 2 - vedvarende, trinnvis etter karbeinnhold og GI belastning. Ketolyse tillater flere alternativ fra starten av.
  • Atkins påpeker viktigheten av å spise frokost og ikke gå uten mat i mer enn 6 våkne timer. Ketolyse sier du godt kan hoppe over frokost om du ikke er sulten, fordi kroppen forbrenner hele tiden når du er i ketose. Noe Atkins IKKE er enig i, da ketogen kost over lengre tid kan sette ned stoffskiftet og at man derfor skal spise ofte for å holde den oppe. Lindbergere erfarer også at de tar av mer og fortere om de spiser en god frokost.
    Fordelene med Ketolysekuren er at den er tilrettelagt for norske forhold. Boka er milevis bedre skrevet enn den dårlige og mangelfulle norske oversettelsen av Atkins. Etter Ketolysekuren kan man gå over til Atkins pre-vedlikehold/vedlikehold eller Lindberg.

Veslejenta da ! Vil bare minne om at spørsmål stilt i tråden bør besvares i tråden, med mindre det er hemmelig, personlig informasjon. Og det er det vel neppe. På den måten kan svaret kvalitetssikres. Særlig komplisert er det nå heller ikke som du ser ! :rolleyes:


#17

veslejentadi sa for siden:

Hehe Nille-mor, sier du at jeg ikke gir riktige svar?
Uansett, sees enten på vårs eller restaurenten, gleder meg!


#18

Nille sa for siden:

Neida, men som jeg allerede har forklart; når du "liksom" svarer i PM kan jeg jo ikke vite hva du svarer. Og at du kaller deg selv ekspert er vel noe på kanten vil jeg påstå. JEG kaller meg ikke ekspert engang, og jeg har drevet med dette siden 1982 ! :rolleyes:
[color=purple][/color]
Tror nesten du er nødt til å begynne å lese hva jeg skriver og ikke det du tror jeg skriver ;)
[color=purple][/color]
[color=purple][/color]


#19

veslejentadi sa for siden:

Hehe Nille, HOW YOU DOIN'?

Uansett, ketose ruler!!


#20

MorStine sa for siden:

:rulleøyne Nok er nok... Sorry!


#21

Nille sa for siden:

:ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.