Sophie sa for siden:
Har strimlet opp masse ytre svine kjøtt i "passende" posjoner, som jeg har fryst ned. I dag laget jeg dette:
Ca 500 g strimlet kjøtt (du kan bruke all mulig kjøtt), stekte dette på sterk varme i smør og tok av.
Masse sopp, squash, paprika, blomkål, brokkoli, ett fedd hvitløk (ta de grønnsakene du har). Alt dette freste jeg på varm varme.
Hiv oppi kjøttet
Tilsett fløte, rømme, og krydder etter smak (jeg brukte salt, pepper, karry og Indisk Masalakrydder)
Det var godt og kjapt.
Dette er ingen spennende oppskrift, men som ny har jeg lært meg litt og prøve ut på egenhånd og dette er ett tips til alle nye.
Strimle opp kjøtt i posjons pakker og frys ned til senere dager, bruk grønnsakene du har. Tilsett litt fett (feks smør, fløte, rømme cf osv) + krydder og maten er ferdig på 123