< Tilbake til oversikten

Krydder og karber

#1

Shadow sa for siden:

Kan noen hjelpe meg med hvilke type krydder jeg kan bruke uten å øke antall karber i måltidet?
Hva krydrer dere kjøttet med? :confused:


#2

Lindabtn sa for siden:

alt krydder er ok og uten karber om det ikke står at det er sukker eller druesukker i det :)

Når jeg steker kjøtt har jeg litt forskjellig krydder på
Biff: salt og pepper og litt grillkrydder
Kylling: salt, pepper, oregano, kyllingkrydder, cayenepepper
Svin: samme som kylling igrunn bare jeg har grillkrydder i stede for kyllingkrydder

Kyllingkrydderet jeg bruker er fra sverige som heter Mexikansk hvitløkskylling er er suuuper duper godt

:)


#3

Shadow sa for siden:

Takk for raskt svar. Like etter jeg hadde postet spørsmålet fant jeg også flere tråder vedr. krydder :o
Må bli flinkere til å søke.
Og så må jeg få fikset på brukeren min, er ikke så flink med dette;)


#4

Lindabtn sa for siden:

veldig lurt å søke først ja :) man finner alltid svar på det man lurer på om man bare søker litt :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.