< Tilbake til oversikten

Scampi/tigerreker

#1

hanne42 sa for siden:

Jeg klarer ikke å finne karbohydratinnholdet i scampi/tigerreker. I vanlige reker er det 0, så jeg antar det ikke er så mange i scampi heller, men vil gjerne være sikker. Noen som vet? :confused:

Hanne



#3

hanne42 sa for siden:

Tusen takk, Gerd! :)

I kveld har jeg spist scampi som jeg varmer lett i panna sammen med rød chili og hvitløk (i meierismør). Et dryss persille over - kjempegodt! :p


#4

Gerd sa for siden:

:sikle:
Jeg har spist scampi med hvitløkssaus og grønnsaker til middag... Nammis :D


#5

hanne42 sa for siden:

Noe annet som er godt er flamberte scampi i konjakk med fløtesaus... men nå tar det av her:D


#6

Gerd sa for siden:

He he.. Jeg er i grunn lett å få revet med når det er prat om god mat ;)
Elsker både lage mat, prøve nye ting og spise maten :lol:


#7

luringen sa for siden:

kjøper dere rå eller frosne/kokte da?


#8

trillian78 sa for siden:

Jeg kjøper begge deler :p Hver til sitt bruk. De kokte er jo praktiske. Slipper skrelling og sånn. Men de rå blir best syns jeg. Bare man ikke steker dem for lenge.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.