< Tilbake til oversikten

Hjelp, spiste jeg feil søtningsstoff nå?

#1

aggie sa for siden:

Jeg kom over sukkerfri en fristende sjokolade i en butikk i dag. Den var søtet med stoffet maltitol ( tror jeg) og hadde ca 45% karbohydreter ( med nesten 40 av dem var sukkeralkoholer, og 7 gram vanlige karbohydrater, tror jeg)
Sjokoladen var god så jeg spiste hele... og så begynner jeg å tenke en gang til. Var dette så lurt?:confused:


#2

Fungirl sa for siden:

Maltinol er greit å spise det så videt eg har fått med meg :)
Hvilken sjokolade var det?


#3

Bulldog sa for siden:

Gjør sikkert ikke noen større skade. Ny dag i morgen :)


#4

aggie sa for siden:

Jeg har glemt hva sjokoladen heter ( var ikke noe kjent merke) og kasta papiret, men den hadde nøtter i seg, og så fantes den som hvit sjokolade og som ren sjokolade.:p


#5

Smula sa for siden:

Så sant du ikke får magesjau av maltitol er det OK som søtningsmiddel, men når det er sagt, synes jeg likevel at 7 karber i en sjokolade er mye!

Når grensen for daglig inntak er mellom 15 og 20 karber er jo det nesten halvparten av rasjonen, og det er ikke ordentlig mat engang.


#6

Torkil sa for siden:

ENIG
Torkil:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.