Ingredienser: 1 kg Torskefilet 1 ss Smør 1 ts Salt 1/2 ts Pepper 1 Hvitløkbåt 3 Tomater 1 Purre 200 g Ost 1,5 dl Fløte
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200° C.
Skjær tomat i skiver, rens og kutt purre i ringer. Finhakk hvitløk og riv ost.
Rens fisken og fjern skinn og bein. Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form.
Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk.
Legg på tomatskiver, purre og dryss over osten. Hell over fløte.
Stek retten på midterste rille ved 200° C ca. 30 minutter.
Dette var kjempegodt og alle likte det. 3 åringen spiste bare litt, men 1 åringen storspiste :)
Vi spiste litt over fem, jeg er mett enda, det var kanskje litt for mye av det gode oppi der..:p
Dette blir garantert lørdagsmiddagen min imorgen:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.