Synd ikke Gerd er her nå for hun er jo Master Of The Aubergines!!!
Jeg skal lage fylte, gratinerte aburginer i kveld, med karbonade ala tacofyll, grønnsaker og ost.
Så skal man koke eller bake auberginen for å få innholdet myk - så langt vet jeg.
Men hvordan blir auberginen etterpå?? Blir den slapp og dvask, eller blir den sprø og fast i "fisken"???
Jeg gleder meg til middag i dag for dette tror jeg blir digg :heia:
jeg, en fersking ;), henger meg på her! har aubergine lite karbo i seg altså?? jeg elsker aubergine!!
Pleier å steke de på panna (skåret i skiver) og da blir de helt myke i alle fall...
:rodme: der ser du.... Skjønte at det var noe for det var trått og seigt så spiste bare innmaten :p
Men det smakte ikke noe godt heller :rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.