Det er vel med lavkarbo-kaker som det er med andre kaker - du kan spise litt innimellom, men masse hele tiden er ikke så lurt :)
I teorien kan du jo spise så mye du vil hvis du holder deg under maks antall karbohydrater per dag for din valgte filosofi, men det er meningen at hoveddelen av karbohydratene skal komme fra andre kilder, helst grønnsaker som vokser over jorden (litt avhengig av filosofi, da - noen tillater flere karbohydrater fra litt flere kilder, andre er strengere).
Men ta med kake selv er lurt - bak en kake og spis en bit eller to. Mye bedre å spise lavkarbokake enn å sprekke på vanlig kake, hvis man først skal ha :)
Splenda kan du kjøpe i nesten alle dagligvarebutikker, det pleier å stå smmen med de "vanlige" bakervarene.
Det er flere programmer du kan bruke for å regne ut karboinnholdet i en oppskrift.
En av de er programmet "mat på data 5.0" som du finner på mattilsynet sine sider, hvis jeg ikke husker feil.
Ellers kan du bruke den store matvaretabellen som er her på lavkarbo.
Jeg har funnet ut at det er greit å ha noen vafler og Myas Cookies i fryseren - lett å ta mad og kjapt å tine. Lunch-lapper er også kjekke å ta med på en del tilstelninger, de fleste har noe pålegg man kan spise.:)
Tusen takk:)! Da får jeg prøve meg på å bake kake:)!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.