Jeg var her inne i fjor høst, men fikk omgangsyke og orket ikke starte opp med fet mat og det hele skled ut. Nå er jeg inspirert til ny omgang, men har glemt litt tror jeg.
Har noen ting jeg lurer på sånn i første omgang. Rømmen, må den være seterrømme, eller funker lettrømme?
Hvor mange karber var maksen igjen?
Og var det sånn at jeg skal spise når jeg er sulten, eller spise jevnt? husker jeg syntes det ble veldig mye mat,mat,mat sist, men vekta gikk jo rette veien i et ok tempo, så noe rett må jeg jo ha gjort.
Lettprodukter skal du holde deg unna, her er fettet fjernet, og gjerne erstattet med karbohydrater. Så det blir jo helt feil. Ja til masse fett og lite karber :D. Så seterrømme er bra!
Man spiser når man er sulten, regelmessige, hyppige måltider er for høykarbospisere som får svingninger i blodsukkeret. Alt fettet gjør gjerne at man holder seg mett lenge, men skulle du bli sulten, er det bare å spise. Lytt til kroppen, så går det seg til.
På Ketolyse skal man holde seg til 15 karber om dagen, men det er flere som prøver å holde seg under 20, og det fungerer fint. Må nesten bare prøve deg litt frem på akkurat det der. Kjøp boken, det er en bra inverstering! :)
Jeg spiser lettrømme til laks, ellers seterrømme. Er ikke store forskjellen på de to produktene hva angår karbs da. Men selvsagt er seterrømme best.
Ellers signerer jeg belseblubb :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.