Karbofolket er så "heldige" å ha produkter som feks Real Turmat - tørket og vakumpakket, tåler alle temperaturer og overlever ukesvis på fjelltur, men inneholder over 50 % karber.
Om en uke skal jeg på Børgefjell, og jeg skal være der en god stund. Blir jeg nødt til å basere meg på Real, eller finnes det et alternativ for sånne som oss? Eventuelt noe man kan lage selv som tåler laaaang tid i stekende sol/gloheit sekk.
Egg skal (i følge mannen min) holde seg noen dager, selv om det er varmt. De bør være så ferske som mulig.
Jeg har ikke prøvd disse polarbrødene/lappene til Ziggy, men de har jeg sett blitt anbefalt til turmat her inne.
Av pålegg kommer jeg bare på Jædersylte (0 karber) og makrell i tomat på tube (plus en majonestube selvfølgelig :))
Smøreost på tube er også bra og endel av disse pølsesnabbene som man skjærer av selv.
God tur:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.