< Tilbake til oversikten

Stines biffgryte med rødvin og sopp

#1

MorStine sa for siden:

Lagde noe kjempegodt til middag i dag:sikle: Og deler velvillig med mine lavkarbovenner:lol:

Dette holdt til seks personer, 2 voksne+4 barn:

650 gr strimlet biffkjøtt
3 1/2 dl rødvin
0,75 l kraft (buljong)
300 gr sopp
2 1/2 løk
3 fedd hvitløk
3 dl rømme
salt og pepper
smør til bruning

Fremgangsmåte:
Skjær biffen i små strimler og brun det godt, jeg brukte jerngryte. Ha i rødvinen og la det koke i noen minutter. Tilsett så kraften og la det småkoke til det er mørt (ca 45 min).
Rens soppen og skjær den i passe biter, stek den i smør med litt salt og pepper og hakket hvitløk (ikke presset). Tilsett hakket løk og rømme og ha det i gryten med saus og kjøtt. la dette putre litt sammen i ca ti min.

Serveres til de som ikke er pålavkarbo med ris, vi spiste smørdampet brokkoli til mens ungene fikk ris i tillegg:)

Var kjempegodt!


#2

Hjørdis sa for siden:

Da har jeg prøvd denne biffgryta. Nydelig:ja:, krydret litt ekstra, vi er kun to voksne så da er det helt ok, serverte med jukseris, brokkoli og god rødvin:D. Kan anbefales. Takk MorStine:klem:


#3

Kristin_B sa for siden:

:sikle: Skal prøves snarlig :spent:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.