bofse sa for siden:
Jeg skulle ha soyaprotoin, men tok feil.
Er det noen som har oppskrift tips som jeg kan bruke soyaflak i?
bofse sa for siden:
Jeg skulle ha soyaprotoin, men tok feil.
Er det noen som har oppskrift tips som jeg kan bruke soyaflak i?
luringen sa for siden:
tja...strø det på cottage cheese med mandler til så blir det "frokostblanding". kan vel også ha det i bakst?
bofse sa for siden:
Takk for svar. :)
Jeg synts cottage cheese smaker pyton, så jeg må nok bruke det til noe annet.
Paradis-Oscar sa for siden:
Hm...de må da kunne passe å panere ting i?
Knus de litt finere, gjerne i en food processor, og pensle f.eks. kyllingbryst med egg, før du ruller de i den knuste soyaflakblandingen. :)
Kan godt ha revet sitronskall i paneringen også, og kanskje litt salt og pepper.
Har ikke smakt de selv, men så de på butikken her, og de så sprø ut. Også er de vel lavkarbo antar jeg (?)
bofse sa for siden:
Takk, panering skal jeg prøve på, det var en god ide.
He he ja det er lavkarbo, jeg har blitt mere opptatt av å lese karboinnholdet enn å få med meg riktig vare hjem. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.