jeg har lagd røsti av blomkål (det er en utrolig allsidig grønnsak, hehe).
1 blomkålhode
3 egg
1/2 dl fløte
2 ss bakemix
1 liten løk
Godt med krydder (jeg brukte litt salt, pepper og chilli)
Kjørte blomkålen og løken i hurtighakkern, tilsatte bakemixen og rørte det inn, tilsatte fløte og et og et egg + krydder (røre godt mellom). Røra skal ikke være grøt, men tynnere...
Stekes som små lapper i smør på panna på lav/medium varme. Lett å brenne dem, og det er jo ikke såååå godt:)
Vi likte dem iallefall:)
Prøvte disse i dag. Smakte godt, men konsistensen var ikke helt vellyket. I stekepanna rant de utover så det ble en miniomelett med blomkål i midten. Og så ble de litt dvaske i konsistensen. Tror kanskje røre ble for våt?
Denne må jeg prøve. Høres godt ut og godt tilbehør ønskes alltid
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.