< Tilbake til oversikten

Melis-erstatning?

#1

msplum sa for siden:

Noen som har en god ide om hva som kan erstatte melis på en god måte?


#2

Iset sa for siden:

Du kan kjøre fruktose eller splenda i food processor leenge, til det er støvete som melis. Jeg har gjort det med ordentlig sukker i nødstilfeller der jeg har manglet melis. :)


#3

Distrea sa for siden:

hva med sukrin? det oppfører seg vel mer som sukker?

mmm, jeg har også lyst på noe med melis... hva baker du :p


#4

msplum sa for siden:

Foreløpig baker jeg ingenting, men jeg har lyst til å bake kaker og ha marsipanlokk på. Så hvis vi bare finner en god meliserstaning, så kan vi fort får sånne lavkarbokaker:


#5

Distrea sa for siden:

åhhh :sikle: håper jeg blir bedt når det er klart :D


#6

msplum sa for siden:

Hehehe

Det er bare å komme Distrea! Jeg klarer nok ikke å spise den opp alene :D


#7

Distrea sa for siden:

I'l be there... blir slettes ikke vanskelig å be, selv ikke med 30 mils avstand :p


#8

msplum sa for siden:

30 mil er ingenting. Man venner seg fort til den avstanden :D Jeg bodde i Oslo når jeg fant meg kjæreste i Kristiansand...... Kjørte opp og ned som en tulling hver helg :_plystre::love:


#9

Distrea sa for siden:

:love: hehe, sant det... finner du en til meg også eller?.... nei, trengs ikke jeg er allerede inlove i kaka :p


#10

Bergen27 sa for siden:

Høres helt toppers ut å male splenda til melis.

Men bruker man samme mengde splenda som det står melis i oppskriften?

Og får man vondt i magen/luft i magen av mye splenda?

Tenker da på å bake til besøk, og vil ikke at gjestene skal vri seg i magen...hehe


#11

msplum sa for siden:

Jeg har ikke prøvd dette enda, så jeg vet ikke om det fungerer eller om det gir dårlige mager :D



#13

Bergen27 sa for siden:

Åh marsipankuler! Namnam!

Ellers om noen har prøvd store mengder splenda, blir jeg glad for svar.

En ting jeg skal prøve å lage er kokosbollene, drømmer om kokosbollene, men har liksom ikke tid:D sikkert like greit


#14

Kjøttbolla sa for siden:

Veit dette er en gammel tråd, men tenkte kanskje det var aktuelt for noen nå også. Jeg fant sukrin melis på helsekost i sverige. 100% sukkeralkoholer. Veit ikke hva jeg skal bruke den til, men tenkte det kunne være greit å ha i skuffen.;)


#15

Trulte67 sa for siden:

sukrinmelis har jeg kjøpt i helsekostbutikk i Oslo nylig.

Ellers har jeg i mange år laget marsipan med mandler, eggehvitte og strøsuketter . Smaker til riktig søtsmak. Men tror ikke min variant ville fungert om jeg skulle kjevlet den ut altså.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.