< Tilbake til oversikten

Hvorfor må en bake med egg?

#1

HIS sa for siden:

Lurer veldig på hvorfor en ikke kan bake med gjær? Kjenner at jeg begynner å bli lei/liker ikke det jeg har prøvd å bake med masse egg i :confused:

Hege


#2

Michelin sa for siden:

For gjær brukes til bakst med mel....og det vil vi ikkje ha:) Men du verden kor godt det lukter...


#3

HIS sa for siden:

Ja, bakverk lukter deilig! Grunnen til at jeg spør er at jeg har fått en med meg på jobben og vi er lei av at alt smaker egg. Og i dag fikk jeg spørsmål om det gikk ann å kutte ut mel med kruskalkli og bruke gjær.

Hege


#4

Nike sa for siden:

Egg er bindemiddel...


#5

quebec sa for siden:

KARDEmomme og kanel kan gi litt av den gode bakeduften :)


#6

Nike sa for siden:

Du kan også bytte ut egg med No egg - et eggeerstatningsprodukt. Men er usikker på kh-innholdet her.


#7

Iset sa for siden:

Atkins bruker gjær i noen av bakemixene sine (de som ikke fås i Norge, desverre) men jeg vet ikke hva annet som er i dem. Men det er jo mye bakst her inne som ikke smaker egg. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.