HIS sa for siden:
Lurer veldig på hvorfor en ikke kan bake med gjær? Kjenner at jeg begynner å bli lei/liker ikke det jeg har prøvd å bake med masse egg i :confused:
Hege
HIS sa for siden:
Lurer veldig på hvorfor en ikke kan bake med gjær? Kjenner at jeg begynner å bli lei/liker ikke det jeg har prøvd å bake med masse egg i :confused:
Hege
Michelin sa for siden:
For gjær brukes til bakst med mel....og det vil vi ikkje ha:) Men du verden kor godt det lukter...
HIS sa for siden:
Ja, bakverk lukter deilig! Grunnen til at jeg spør er at jeg har fått en med meg på jobben og vi er lei av at alt smaker egg. Og i dag fikk jeg spørsmål om det gikk ann å kutte ut mel med kruskalkli og bruke gjær.
Hege
Nike sa for siden:
Egg er bindemiddel...
quebec sa for siden:
KARDEmomme og kanel kan gi litt av den gode bakeduften :)
Nike sa for siden:
Du kan også bytte ut egg med No egg - et eggeerstatningsprodukt. Men er usikker på kh-innholdet her.
Iset sa for siden:
Atkins bruker gjær i noen av bakemixene sine (de som ikke fås i Norge, desverre) men jeg vet ikke hva annet som er i dem. Men det er jo mye bakst her inne som ikke smaker egg. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.