Bergrosa sa for siden:
Dette var en utrolig god variant av fiskegryte!! Jeg bruker mye sei til middag, og det var så herlig å lage noe annet enn det tradisjonelle. Oppskriften er hentet fra ett ukeblad, husker ikke hvilket:
Fiskewok med ingefær:
600 g fiskefilè gjerne sei
1/2 ts salt
1 rødløk
1 grønn paprika
1/2-2 røde chilipepper ( her brukte jeg ferdig knust chili påglass, to ts var faktisk for mye av det. Ble VELDIG hot for å si det sånn...:lol: )
2 hvitløkbåter
2 ts smør
2-3 ts revet fersk ingefær
2 dl creme Frâiche
1 ts soyasaus
Skjær fisken i biter og krydre med salt. Rens og grovhakk løken. Rens og skjær paprika og chili i biter. Rens og finhakk hvitløken.
Stek fisk, hvitløk og paprika i flere omganger i smør i en stor stekepanne eller wokpanne over god varme.
Tilsett de øvrige ingrediensene og la det steke i ca 1-2 minutter ved sterk varme under omrøring. Smak til.
Server wokgryten med jukseris og en god salat til!
Vel bekomme! :)