hvor mange karbs er det i det? lager greske kjøttboller fra boka til torkil, men uten soyaprotein. lurer på om jeg så kan trekke fra noe, men det kan jeg sikkert ikke. med min flaks..;)
det er jo veldig mange karbs i de kjøttbollene, hele 7. når vi lager til 4 personer, kan jeg da dele på 4 eller hva skal jeg gjøre? redd for at jeg ikke får riktig antall karbs..
Hvilke ingredienser er det utenom soyaproteinet? Det er ikke på noen måte nødvendig å bruke soyaprotein i kjøttboller, altså.
Kjøttet f.eks har null karber.
Sleng inn ingrediensene, da, så kan jeg kanskje hjelpe deg litt :)
800 gr kjøttdeig = 0 gr kh
1/2 rødløk = ca 2 gr kh (veide en rødløk her, og den veide ca 70 gr
To fedd hvitløk = ca 1,3 gr kh
2 egg = ca 1,2 gr kh
Tilsammen 4 gr kh på hele sulamitten! Not bad :) Noe som er godt er revet cheddar i forresten!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.