Dette er en oppskrift som har fulgt meg i hvertfall 20 år.
[LEFT]Håper den kan falle i smak hos fler.[/LEFT]
Den er gjort om litt for å gjøre den mest mulig ketose vennlig.
3 dl småskåret stilkselleri
3 dl purreringer
3 dl blomkål (eller brokkoli)i små buketter
1 dl vann
1 grillet kylling i biter
1,5 dl rømme
1,5 dl fløte
1,5 ts salt
1 ts pepper
3 dl revet norsk cheddar ost (150-200 gr)-Bland grønnsakene og la det koke med 1 dl vann og en ts salt i ca 5 min.
-Hell av halvparten av grønnsaksvannet, bland så i rømme, fløte, salt, pepper og cheddarost,
hold igjen litt av osten til å ha på toppen.
Legges legvis med kylling i en form, dryss resten av osten på toppen.
Slik er det her også, desverre... Men Cheddar kjøper jeg alltid når jeg er på bytur og legger i fryseren, det funker helt fint! Den blir litt smuldrete etter frysing, men så lenge den skal brukes i varme retter er den like god som før frysing:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.