< Tilbake til oversikten

Cheddar-kylling

#1

Distrea sa for siden:

Dette er en oppskrift som har fulgt meg i hvertfall 20 år.
[LEFT]Håper den kan falle i smak hos fler.[/LEFT]

Den er gjort om litt for å gjøre den mest mulig ketose vennlig.

  • 3 dl småskåret stilkselleri
  • 3 dl purreringer
  • 3 dl blomkål (eller brokkoli)i små buketter
  • 1 dl vann
  • 1 grillet kylling i biter
  • 1,5 dl rømme
  • 1,5 dl fløte
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 3 dl revet norsk cheddar ost (150-200 gr)-Bland grønnsakene og la det koke med 1 dl vann og en ts salt i ca 5 min.
    -Hell av halvparten av grønnsaksvannet, bland så i rømme, fløte, salt, pepper og cheddarost,
    hold igjen litt av osten til å ha på toppen.
  • Legges legvis med kylling i en form, dryss resten av osten på toppen.

200 grader i ca 20 min


#2

Mosepjusk sa for siden:

Detta hørtes nydelig ut!
Skal testes en gang!


#3

Iset sa for siden:

Cheddar og kylling, KAN det bli bedre? :sikle:


#4

Bjella sa for siden:

denne må jeg finne igjen ;)


#5

Distrea sa for siden:

Når det er oppskrifter jeg vil ha, kopierer jeg dem og sender meg selv på mail jeg :p er så redd for å gå glipp av noe godt :o


#6

Bjella sa for siden:

Denne står i ovnen gleder meg til å smake:)


#7

Distrea sa for siden:

mmm, håper den falt i smak :D


#8

Bjella sa for siden:

Mannen og jeg syntes den var kjempe god. Barna var ikke like begeistret....jaja blir nok lagd igjen ja


#9

Distrea sa for siden:

her digger ungene bare sausen, så lager ekstra... så dypper dem brød :o :p


#10

Distrea sa for siden:

:D jentekosedag med cheddar-kylling

:heia:


#11

Life_Tone sa for siden:

Denne så go ut ja! må pröve å få tak i cheddar.. Lettere sagt enn gjort her jeg bor :p


#12

timich sa for siden:

Slik er det her også, desverre... Men Cheddar kjøper jeg alltid når jeg er på bytur og legger i fryseren, det funker helt fint! Den blir litt smuldrete etter frysing, men så lenge den skal brukes i varme retter er den like god som før frysing:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.