Hei alle sammen!
Jeg har gått på kuren siden lørdag, har mistet 2,1 kilo. Happy so far. :)
Meeen..jeg har ikke lest noe om salt enda. Jeg må for eksempel salte eggene mine. Og endel annet...:(
Hva sier Mr. Torkel om salt...? Vet at det binder vann..., men har dette mye å si for nedgangen?
En morsom ting er at jeg ikke behøver å bruke så mye salt lenger, jeg tror smaksløkene mine har blitt en del bedre på lavkarbo...
Men kast bordsaltet og kjøpt LO-salt, Seltin eller annet mineralsalt :) Smaker bedre enn vanlig salt, gjør det også, og med mange fine og nyttige mineraler i!
Dette anbefaler så vidt jeg vet også Torkil Andersen.
Mm. Signerer! Samma her; etter en stund på lavkarbo smaker maten mer. Tror det skjer noe med smaksløkene ja, når man begynner å spise bare ren mat.
Det at saltet binder vann har noe å si for nedgangen ja. Jeg kan f.eks. ikke spise spekeskinke, fenalår o.l. hvis jeg vil gå ned. Det er for mye salt i det, og vekta bråååååbremser på skriiikende dekk med svidd gummilukt...
Åja! Ikke sant?!
Saaavner spekematen min... :(
Menmen.
Nå for tida går det mye på indrefilet hos meg, og det er jo godt det også... :D
Har altså nemlig oppdaget at hel indrefilet av svin er nesten billigere pr kilo enn både kjøttdeig og grillpølser...så da vart jo valget enkelt... :) HURRA!
Spiser faktisk fenalår hver morgen, ca 3 slices. Tror ikke det skal ha så innmari masse å si hvis man da ikke overdriver selvsagt. Men mulig jeg tar feil :) Har iallefall gått ned når jeg har spist det..
Det har bare noe å si rent overfladisk, det har jo ingenting med fettlagring å gjøre, og så lenge du pøser på med så mye vann du bare orker å drikke til spekematen, så slipper vannet ganske fort igjen ;)
Jepp :) Men spiser det fredags morgen og veier meg lørdags morgen. Spiser lite fenalår i helgene, har med med noen slices på jobb samt en liten babybelost. Holder det :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.