< Tilbake til oversikten

Brun saus

#1

noli sa for siden:

Jeg så gjennom "Hva skal du ha til middag i dag"-tråden (elns) og så at en del spiser brun saus. Hvordan lager dere den?

Den eneste brunsausoppskriften jeg kan inneholder hvetemel, og det hadde jo vært særdeles praktisk å ha en lavkarbo oppskrift på brun saus, dersom dette finnes?


#2

Gerd sa for siden:

Du bruker johannesbrødkjernemel i stedet for mel. Det får du kjøpt på helsekost for ca 53 kr. Glass på 75g.
Eller så kan du kjøpe nestargel på apoteket, fra Nestle. Det inneholder 96,5 % johannesbrødkjernemel. Bokser på 125g til ca 80 kr.

Ca 1/2-1 ts pr 5dl væske til jevning.

:)


#3

noli sa for siden:

Åh, perfekt. Tusen takk! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.