Posh sa for siden:
ja sa vell alt i overskriften, er ikke noe kreativ innen matveien så d blir oftest bare kjøtt, er vell ikke så mye en kan lage i induksjonen?:confused:
Posh sa for siden:
ja sa vell alt i overskriften, er ikke noe kreativ innen matveien så d blir oftest bare kjøtt, er vell ikke så mye en kan lage i induksjonen?:confused:
Photobscura sa for siden:
Du har vel listen over tillatte matvarer?
Masse man kan lage, da! Så lenge du har egg, kjøtt og grønnsaker så kommer du langt!
Stekte egg og bacon til frokost, salat med olje over til lunsj, diverse kjøtt, fisk og kyllingretter med salat og/eller kokte eller smørdampede grønnsaker med en liten klatt rømme til (på induksjonen er det tillatt 2 ss rømme eller fløte, altså en av delene ;)) til middag, om du har middagsrester, så kan du spise det til kvelds eller frokost eller lunsj dagen etter. Husk å steke alt i meierismør. Krydder kan du bruke så mye du vil av!
luringen sa for siden:
og det er hauger med oppskrifter inne her i forumet, bare å søke.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.