< Tilbake til oversikten

Vepsebol - lavkarbo

#1

supermom sa for siden:

sikkert dumt spørsmål:o... men kan vepsebol lages i lavkarbo variant?:confused:
Jeg eeeeeeelser vepsebol og fikk det for meg å prøve å lage de.

3 stk eggehviter
2 ts vaniljesukker
Flytende natreen tilsvarende 200 g sukker (står på målebegeret)
200 gram mandler.
100 g Anton Bergs sukkerfrie sjokolade

Eggehvitene skal piskes stive og så ha i vaniljesukker og vanlig sukker i litt og litt til man får en glatt og fin marengs. Jeg droppet sukkeret - men det trengs sikkert for å få marengs?? Uansett så nå da kakene stekes blir det ikke slik som vepsebol skal se ut. Ble ikke luftige.
Noen som er flinkere enn meg på dette?


#2

Stratovarius sa for siden:

Jeg prøvde å lage marengsbunn av eggehvite og Splenda. Ble veldig mislykket!!! Bunnen ble mørkebrun og flat etter halve steketiden :(
Vært deilig med marengsbunn med pisket kremfløte på! Men det ble det ikke altså :rolleyes:
Vepsebol hørtes fantastisk godt ut!!!! Håper noen kommer med tips!




#5

luringen sa for siden:

bære hyggelig!



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.