sikkert dumt spørsmål:o... men kan vepsebol lages i lavkarbo variant?:confused:
Jeg eeeeeeelser vepsebol og fikk det for meg å prøve å lage de.
3 stk eggehviter
2 ts vaniljesukker
Flytende natreen tilsvarende 200 g sukker (står på målebegeret)
200 gram mandler.
100 g Anton Bergs sukkerfrie sjokolade
Eggehvitene skal piskes stive og så ha i vaniljesukker og vanlig sukker i litt og litt til man får en glatt og fin marengs. Jeg droppet sukkeret - men det trengs sikkert for å få marengs?? Uansett så nå da kakene stekes blir det ikke slik som vepsebol skal se ut. Ble ikke luftige.
Noen som er flinkere enn meg på dette?
Jeg prøvde å lage marengsbunn av eggehvite og Splenda. Ble veldig mislykket!!! Bunnen ble mørkebrun og flat etter halve steketiden :(
Vært deilig med marengsbunn med pisket kremfløte på! Men det ble det ikke altså :rolleyes:
Vepsebol hørtes fantastisk godt ut!!!! Håper noen kommer med tips!
:o:o Godt noen tenker praktisk! Tusen takk luringen! ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.