< Tilbake til oversikten

Laks m/creme fraichè og feta

#1

Michelin sa for siden:

Yndlingsfisken min for tida;

Laksefilet i serverings-stykker (gjerne skinn-og benfri)
Creme fraichè
marinert fetaost (feta snack er bra)

legg laks i ildfast form-strø på salt og pepper
bland creme fraichè og feta og hell det over laksen

Stekes ca 20 min 200 grader

tilbehør; broccoli, asparges, smørdampet hjertesalat-det du liker!

Mengden "CF" og feta kommer an på størrelsen på formen, til 4 små stykker fisk (ca 450-500gr) bruker jeg 1 beger CF og en pk feta-snack. Sånn at det dekker fisken,men den trenger ikke svømme:)

God apetitt!



#3

swimzy sa for siden:

åhh, dennne hørtes nydelig ut....jeg elsker selv laksefilet, så denne skal jeg prøve!!

Men hvor mye karbo er det i denne retten da??


#4

Michelin sa for siden:

...så mye som mengden creme fraiche du bruker+tilbehøret:) hadde med i matpakka på jobb i dag...det var noen som strakte hals og :sikle:


#5

lille_trille sa for siden:

Denne står i ovnen nå. Gleder meg stort. Har laget en grønn salat til :hungry:


#6

lille_trille sa for siden:

Du verden så god denne var! Denne retten skal bli fast innslag både til hverdags og til fest. Lagde den av to lakseskiver til meg selv, men er nok med en. Mektig og god kost. Smakte fortreffelig med salat og resten av fetasnackset til. :stortsmil


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.