< Tilbake til oversikten

Bare for å komme i gang ... Hvordan regner jeg dagens mat?

#1

Sense sa for siden:

Litt mer mas fra meg... :rolleyes: Mye å sette seg inni, og vil jo selvfølgelig gjøre ting rett fra starten av!

Det jeg lurer på nå er hvordan jeg regner ut antall KH for dagens måltider.

I dag har jeg spist følgende:

Frokost: 2 speilegg + 1/3 bogskinke (egg stekt i ekte smør)

Lunsj: 5 dl av Ziggys lavkarbo tomatsuppe

Middag: En remse med ren laks (økonomipakke fra firstprice), grønnsalat m/litt tomat, agurk og løk (noen få biter av dette -mest grønn salat dvs. ruccola, rapid)

Drikke: vann og pepsi max

Noen som vil være så snill å hjelpe meg med hvordan jeg skal regne riktig KH-innhold?

Tusen takk!


#2

Gerd sa for siden:

Maten du spiser må veies og så regnes ut med antall karber pr 100g.
[i][/i]
Vanskelig å finne ut hvor mye karber når man ikke vet mengden :)
[i][/i]
Innholdsmessig ser det i vertfall bra ut :ja: :D


#3

Sense sa for siden:

Glemte at jeg hadde 1-2 spiseskje med dressing oppå salaten. Den var laget av CF og krydder.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.