Noen som har vært på La Baguette og spist den tandori kyllingen de har der?? :sikle:
Har veldig lyst til å lage noe ala det og ha i tortilla lefsene og pitabrødene. Noen som kan tenke seg hva den er laget av??
Eller om noen har en oppskrift som kan være nogen lunde lik??
Jaaaah!!! :sikle:
Den var fast selskap da jeg jobbet senvakter på Gardermoen... DYRISK god!!
Det er sikkert ikke så veldig vanskelig å lage den selv. Kjøp sånn salatkyllng i biter og bland den med majones/remulade og tilsett kryderier. Karry var det i allefall oppi den. Her kan du jo krydre etter smak også.
Det jeg ser for meg er at jeg kjøper en grillet kylling, deler den opp i biter, tilsetter:
rømme
majones
finhakket rødløk
salt, pepper
tandori-krydder
karry
Men jeg er redd den vil bli for løs i konsistensen :confused:
Noen innspill der??
Skal nok uansett få det til og da skal jeg dele det med alle :p
Å, dette høres veldig godt ut. Så snart jeg får tortillasen i posten skal jeg prøve denne :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.