< Tilbake til oversikten

Tandori-kylling-fyll ala La Baguette?

#1

Lindabtn sa for siden:

Noen som har vært på La Baguette og spist den tandori kyllingen de har der?? :sikle:

Har veldig lyst til å lage noe ala det og ha i tortilla lefsene og pitabrødene. Noen som kan tenke seg hva den er laget av??
Eller om noen har en oppskrift som kan være nogen lunde lik??

:)


#2

Smula sa for siden:

Jaaaah!!! :sikle:
Den var fast selskap da jeg jobbet senvakter på Gardermoen... DYRISK god!!

Det er sikkert ikke så veldig vanskelig å lage den selv. Kjøp sånn salatkyllng i biter og bland den med majones/remulade og tilsett kryderier. Karry var det i allefall oppi den. Her kan du jo krydre etter smak også.


#3

Lindabtn sa for siden:

Det jeg ser for meg er at jeg kjøper en grillet kylling, deler den opp i biter, tilsetter:
rømme
majones
finhakket rødløk
salt, pepper
tandori-krydder
karry
Men jeg er redd den vil bli for løs i konsistensen :confused:
Noen innspill der??
Skal nok uansett få det til og da skal jeg dele det med alle :p

:)


#4

Smula sa for siden:

Kommer nok litt an på hvor mye rømme du bruker, tror jeg.
Hvis du tenkte på 50/50 blir den nok litt dressing-aktig i konsistensen.

setter seg ned og venter på første servering
:p


#5

Lindabtn sa for siden:

Tror nok jeg satser på mest majones, men lite av begge deler, masse kjøtt og godt med krydder.

Tror det kan bli snadder i mama lupesene :sikle:

Funker det, er du herved invitert på kyckling-tandori-tortilla :D

:)


#6

Lindabtn sa for siden:

SHIT SHIT SHIT :sikle:

Nå har jeg fått en helt fantastisk smaksopplevelse

Brystene av en hel grillet kylling
1-2 ss majones
1 ss rømme
1 ts bodsennep
1\2 rødløk
2\3 chili
Salt
Pepper
Tikka masala krydder

Rørte dette godt sammen

Ha dette i en tortillalefse med isberg, ny-kål, paprika og agurk :sikle:
Beste jeg har smakt på leeeenge

SERIØST Smula, nå er du invitert :p


#7

Søster sa for siden:

Å, dette høres veldig godt ut. Så snart jeg får tortillasen i posten skal jeg prøve denne :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.