smilefjes sa for siden:
Etter sjokkopplevelsen forrige uke med masse vann i kroppen har jeg nå overvåket enda mer nøye hva jeg spiser, drikker og gjør for noe - her skal damen forstå seg på seg :-)
Men det er en ting jeg ikke skjønner. Det virker som om jeg hele tiden siger ut og inn av ketosen? Jeg tester med stix to ganger om dagen for tiden. Og feks søndag kveld var den fin og rosa.
Så - mandag kveld var den helt negativ - ikke et ketonlegeme å spore...
Og i mellomtiden hadde jeg da spist:
1 eurodiett sjokofrokost,
1 kyllingfilet med bare grønne grønnsaker og 2 små tomater (torinto),
2 stykker pizza lavkarb (med superdupergode søte bollerundstykker oppskriften som bunn, og kun et tynt lag hakket tomat som saus) Jeg finregnet nøye på oppskriften og kom til 27 g karb på en hel langpannepizza, men eg spiste jo bare to biter, hvilket skulle gitt meg maks fire g karb.
1 stykke laksefilet (ca 100 g) med grønne grønnsaker og en skje creme fraiche over, stekt sopp og brokkoli ved siden av.
Ingen rare kryddere, ikke noe marinader, ikke dressing, kun vann og en kopp te uten sukker å drikke.
Så hvor i all verden kom karbohydratene fra??? Hvorfor spretter jeg ut av ketosen på den måten'a? Er det pizzaen likevel eller?
Vekten tusler nedover, og det ser ikke ut som det abnorme vann-nivået kommer på igjen heldigvis, men jeg skulle jo liksom vært i ketose da - får så lett vondt i hodet og blir litt trøtt når jeg er sånn i grenseland som nå...