< Tilbake til oversikten

Proteinpulverspørsmål

#1

Nike sa for siden:

Jeg har så lyst å bake, og siden jeg liker så godt å eksprimentere litt tenkte jeg å lage min egen oppskrift. Men det kan jo være greit å vite litt om ingrediensene før man begynner..:

-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet?
-Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.)
-Evt andre ting å ta hensyn til når man bruker proteinpulver?
-Hvilket egner seg best til baking?


#2

martefie sa for siden:

-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet?

Njæ. Ikke helt synes jeg. Konsistensen blir rar, og det smaker annereldes.

-Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.)

Det svir fortere enn mel og f eks vafler og pannekaker med proteinpulver setter seg mer fast enn "originalvaren".

Det var de to spørsmålene jeg følte jeg kunne svare på...


#3

Nike sa for siden:

Tusen takk!:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.